V některých receptech se uvádí, že se do ní přidává máslo a to před šleháním, někde, že až do vyšlehané šlehačky, někde ho nepřidávají vůbec…máte s tím někdo zkušenosti?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Elekrikář, iceT, tom004, dědapetr, suaeda před 5009 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Čokoládu rozvaříme ve smetaně a necháme do druhého dne v lednici.
Šleháme šlehačem na stupeň č.3. Po minutě se vždy dívám, jak to
vypadá, protože dlouho nic a potom je najednou ušlehaná. Za 3 minuty je
šlehačka hotová.
0 Nominace Nahlásit |
pařížská šlehačka, 2 lžíce cukr krupice1 lžícekakao250 ml smetana ke šlehání.Ve dvou lžících smetany rozmícháme kakaový prášek.
Zbylou smetanu s cukrem přivedeme k varu, vmícháme kakaovou kašičku a stáhneme z plamene. Po vychladnutí uložíme alespoň na 12 hodin do lednice.Druhý den smetanu klasicky vyšleháme.Recept od dcery ze sešitu receptů,já ji nedělal budu muset zkusit.
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, elektrikář, iceT, hanulka11, SajmonModer
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My kupujeme taky hotovou, ale v kelímku. Chutná výborně! Spreje jsou fujtajbl 😁
0
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Máslo se přidáválo do horkého mléka když nebylo tak drahé a mixováním se dělala falešná šlehačka. pokud se přidalo kakao ,Byla pařížská. Muselo se to nechat přez noc chladit. Dávkové pomněry si už nepamatuji.
0
před 5008 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |