Spartaboy

Patříte k lidem které když někdo z rodiny poprosí a malý balík chipsů tak přijdou domů a řeknou to ti kupovat nebudu?

A uvědomujete si že byste si nemohli dát ani párek ani salám, marmeládu,bon­boniéru že nic z toho a spousta dalších věcí nejsou zdravé potraviny? Že byste se do konce života museli taky hlídat a omezovat co jíte a pijete? Není lepší koupit mu co chce než jej neustále zklamávat a chovat se jak generál?

Zajímavá 0 před 1566 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
da ny

Nesouhlasím s Vaším (podle mne) mylným názorem!
Vše, co sním s chutí, bez výčitek, vždy prospěje mému zdraví!

Zdravější, než balík chipsů, smažených na špatných olejích/tucích (aby dlouho vydržely v regálu obchodů) bude:
párek s 90% masa, pár plátků fermentovaného salámu (posiluje IS), domácí marmeládase 100% ovoce, na chlebu s máslem (ta trocha bílého cukru sem tam nikoho nezabije), pár kousků z velmi kvalitní čokolády/bonbo­niéry.

„Zdravou“ potravinu, ovoce a zeleninu v obchodě téměř nekoupíme ani nevypěstujeme. BIO není vždy buo, jen předražené zboží. Chipsy koupím tak 2× v roce, nejím, nechutnají mi.

Pro každého je zdravé a prospěšné něco jiného. Princip zdraví je i jinde….
Každý EXTRÉM je nežádoucí, nezdravý, někdy nebezpečný.
Někoho veganství „zabíjí“, jinému vyhovuje, „uzdravuje“.

Jinak jsem toho názoru, ať si každý jí, co chce, na co má, jde jen o jeho zdraví. Já bych \vám pytlíček chipsů 1× měsíčně koupila (i když jsou předražené a nezdravé)ú. :D

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek