Koupil se na zítřek k večeři pstruh už je vykuchaný, ale má hlavu a ocas, tak se chci zeptat, jestli se peče celý i s hlavou a ocasem a pak po pečení se to oddělí, nebo jak to je. Kdo mně dokáže poradit v tomhle?
Zajímavá 0 před 1068 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já dělám pstruha vždy i s hlavou a ocasem. Aby to na talíři vypadalo jako pstruh a ne kus nějaké podivné flákoty.
0 Nominace Nahlásit |
Pstruh, ať už pečený, nebo grilovaný, se dělá vcelku. Je fajn, když to vypadá jako ryba.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Jak chcete.
Pstruha nemusím (nepochutnám si). O hlavu a ploutve a binec na talíři
nestojím.
Takže, když pstruha, tak filety (jako u každé mé ryby na talíři.
Od současných odborníků v gastronomii slýchám (TV), že celý pstruh se
připravoval a servíroval celý, tak před 30 – 20 lety (nejčastěji
fritéza). Nyní, je to out a není o něj (o celý), v restauracích
zájem. :)
0
před 1066 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když ho pěkně uděláš, rak vidličkou ho zevnitř rozevřeš a vytáhneš páreř i s hlavou a ocasem ven a v mase ti nezůstanou téměř žádné kostičky.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |