Avatar uživatele
jirka F

Peče se pstruh celý, nebo se před pečením ještě usekne hlava a ocas?

Koupil se na zítřek k večeři pstruh už je vykuchaný, ale má hlavu a ocas, tak se chci zeptat, jestli se peče celý i s hlavou a ocasem a pak po pečení se to oddělí, nebo jak to je. Kdo mně dokáže poradit v tomhle?

Zajímavá 0 před 1068 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Já dělám pstruha vždy i s hlavou a ocasem. Aby to na talíři vypadalo jako pstruh a ne kus nějaké podivné flákoty.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Pstruh, ať už pečený, nebo grilovaný, se dělá vcelku. Je fajn, když to vypadá jako ryba.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Jak chcete.
Pstruha nemusím (nepochutnám si). O hlavu a ploutve a binec na talíři nestojím.
Takže, když pstruha, tak filety (jako u každé mé ryby na talíři.
Od současných odborníků v gastronomii slýchám (TV), že celý pstruh se připravoval a servíroval celý, tak před 30 – 20 lety (nejčastěji fritéza). Nyní, je to out a není o něj (o celý), v restauracích zájem. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
jirka F

Drap: A to děláš i s tou páteří?

před 1068 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Drap

Když ho pěkně uděláš, rak vidličkou ho zevnitř rozevřeš a vytáhneš páreř i s hlavou a ocasem ven a v mase ti nezůstanou téměř žádné kostičky.

před 1068 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Funna

když celý, tak i s páteří…prostě ho jen vykucháš a dál ho ničeho nezbavuješ…

před 1068 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek