Manželka peče chleba bez hnětení. Večer nandá suroviny do mísy, zamíchá a nechá těsto pracovat. Ráno opět zamíchá a šup s tím do trouby a výsledek je vynikající.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
barbakan: A jaký všechny suroviny do toho dává, a na kolik stupňů a na jak dlouho? Já to mám vždycky strašně tvrdý, a dělám to přesně podle návodu na netu, kde to má hodnocení 98%.
bolaku, recept máš ve zprávách. 🙂
Drap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |