Avatar uživatele
Mirdas

Pečete si sami doma chleba?

Máte osvědčený a hlavně dobrý recept na kvalitní chléb s výbornou chutí, trvanlivostí bez použití domácí pekárny?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? bolak, gecco před 3427 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Manželka peče chleba bez hnětení. Večer nandá suroviny do mísy, zamíchá a nechá těsto pracovat. Ráno opět zamíchá a šup s tím do trouby a výsledek je vynikající.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

barbakan: A jaký všechny suroviny do toho dává, a na kolik stupňů a na jak dlouho? Já to mám vždycky strašně tvrdý, a dělám to přesně podle návodu na netu, kde to má hodnocení 98%.

před 3427 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

bolaku, recept máš ve zprávách. 🙂

před 3426 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek