Kdy ztratí úplně svoji chuť nelze odhadnout, jedině vyzkoušet. Chuť se ztrácí pozvolna. Vydrží ti však až do příštího rybízu s nepatrně odlišnou chutí.
0 Nominace Nahlásit |
Chuť a vůně se ztrácí vždycky. Například u podušených hub ve vaničkách se už po půl roce ztratila značná část. Rybíz bych ale do mrazáku nedával, mám takový dojem, že po rozmrazení bys obdržel amorfní kaši.
0 Nominace Nahlásit |
Jaký rybíz? Při –18C bude i za tři roky chutnat jako rybíz. Dýl nemám odzkoušeno! Jinak černý rybíz jemně pomačkaný a smíchaný půl na půl s cukrem se NEZKAZÍ ani třeba za pět let, uchovává si vitamin a chutná furt stejně. Mně můžeš věřit, u nas na Prajzske víme, jak vše zužitkovat a nic nevyhodit… kdepak nějaký NĚMECKO woe, kaj to se na Prajzy hrabe… (;
0
před 1645 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Keplere, zde jde pochopitelně o způsob zmražení. Pokud je dostatečně prudké a hluboké, destrukce krystalizací vody uvnitř je výrazně menší. Všimni si, že u většiny mrožáků je v návodu napsáno, že před vložením do něj na –18 by se měl mrazák na určitou dobu zapnout naplno. Teprve pak vložit potravinu a opět po několika hodiných zase stáhnout na oněch –18 Takto se dá významě odpomoci té destrukci mrazem.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |