Zrání je závislé na teplotě.
V lednici mi vydrží neuleželý, bohužel, velmi dlouho. Dávám také do
zavařopvací sklenice.
Dobře je jim i na venkovním parapetu. Stačil týden-
Dnes mívám pocit, že se jim ani nechce uzrát. V lednici jsou dlouho
i tvrdé.
Když mám, konzumuji do data expirace.
Stejný dotaz:
https://www.odpovedi.cz/otazky/jak-nechat-spravne-ulezet-syrecky-jak-dlouho-se-maji-nechat-lezet-jak-uskladnene-jak-poznam-ze-jsou-jeste-jedle
pizlicka
ja je vetsinou davam do zavareninove sklenice,uzavru víčkem a dam pokud je
teplo,za okno.tyden,noooo,to je puch.manzel prcháááá,mnam:-)nekdo je zalije
pivem a necha dozrát.
Dávám přednost syrečkům ve sklenici v ledničce, v zimě na polici ve
špajzu. Většinou by měly být uleželé tak 2–3 dny před datem spotřeby.
Tady si ale klidně dovolím nechat je zrát i týden déle. Syrečkům to
rozhodně neublíží a když jsou krásně lasturově prozrálé a zlatavě
žluté, tak je jejich chuť úplně nejlepší.
Že jsou ještě jedlé poznáš podle chuti.
venkovan
V pokojové teplotě a jsou hodně měkké, skoro „tečou“.. Syrečky do
ledničky nepatří, ale s ohledem na fakt, že se mi to ani doma nepovedlo
hodnou řadu let prosadit, tak to už jenom konstatuji.
Ale hodil bych dotaz přímo k výrobci.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |