Dceři je 16 měsíců,používám golfky. Jinak záleží na tom,co podnikáte,my třeba chodíme na dost dlouhé výlety,tak si myslím,že i za rok budeme ještě golfky používat i kdyby ušla to co mi,tak si bude třeba potřebovat odpočinout,prospat se atd…takže klidně,ale pokud nechodíte žádné tůry,tak nepotřebuje.
0 Nominace Nahlásit |
Dítě ve 2 letech se IVETAX bez kočárku obejde moje dcery ve 2 letech už taky žádný kočárek nepotřebovali.Můj syn protože vím že mi někdy odpoledne usne tak jsem si koupila golfový kočárek a na dlouhé cesty ho vždy beru sebou.
0 Nominace Nahlásit |
máme dvouletou vnučku a ta buď šlape sama,nebo tátovi sedí na koni,do kočárku jí nemůže už nikdo dostat.Jo,s tátou ráda jezdí na kole kde má za sedlem pro ní přidělanou sedačku,tam je schopná i spát,nebo kouká kolem sebe.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli jezdíte hlavně autem,tak asi kočárek pro 2 leté dítě nevyužijete.My máme rádi turistiku a tak jsme hodně využívali sedačku na záda.Kočárek jen do města a k lékařce.Nemáme auto.
0
před 5247 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě golfáč nebo aspoň sedačku na záda. Na tohle byste měli myslet. A taky záleží dítě od dítěte. Někdy jsou z nich ve dvou letech turisti a někdy se i ve dvou letech prostě hryznou a pěšky vám nepůjdou. A tahání na koni nebo na zádech vás přestane bavit. Tady se o tom trochu píše https://napovime.cz/navod/jak-vybrat-kocarek/ na co se zaměřit, když řešíte, jak vybrat kočárek. :)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |