Avatar uživatele
pavlik05

připálenina na hrnci

čest, právě jsem si vařil pudink a až sem ho dojed zjistil jsem že jsem mi připálilo mléko vůbec to nejde vyčistit.nemáte nějaké osvědčené rady na připáleniny jak je dostat pryč?díky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? suaeda před 4669 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

natoč do hrnce vodu teplou a nech odmočit a zanedlouho pěkně dno vyčistíš

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
skorcovaz

Napustit vroucí vodu, nechat půl dne odmočit a pak požít drátěnku, příp. prášek / písek na drhnutí..

Zdroj: Internát

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

naleji do hrnce vodu a trochu jaru a dám na mírný oheň cca 10 min povařit, ale hlídej to, nedávej moc vody, protože jar kypí, při vykypění sundám hrnec na vteřinku ze sporáku a zas vrátím na plotýnku, pak už tak nekypí

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek