čest, právě jsem si vařil pudink a až sem ho dojed zjistil jsem že jsem mi připálilo mléko vůbec to nejde vyčistit.nemáte nějaké osvědčené rady na připáleniny jak je dostat pryč?díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? suaeda před 4700 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
natoč do hrnce vodu teplou a nech odmočit a zanedlouho pěkně dno vyčistíš
0 Nominace Nahlásit |
Napustit vroucí vodu, nechat půl dne odmočit a pak požít drátěnku, příp. prášek / písek na drhnutí..
Zdroj: Internát
0 Nominace Nahlásit |
naleji do hrnce vodu a trochu jaru a dám na mírný oheň cca 10 min povařit, ale hlídej to, nedávej moc vody, protože jar kypí, při vykypění sundám hrnec na vteřinku ze sporáku a zas vrátím na plotýnku, pak už tak nekypí
0
před 4700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |