Při procházení netu jsem našla, že Babica používal nekvalitní protlak, téměř do každého jídla, všelijak kombinoval.
Když projdete jeho recepty, téměř ve všech je rajčatový protlak, ale ten z běžného obchodu, který vlastně ani pravým protlakem není.
Takže vlastně kouzlí, čaruje s nekvalitními výrobky z rajčat jako mág.
Zadala jsem do vyhledávače Babica a rajský protlak. Najdete všude.
https://www.google.cz/search?client=firefox-b&dcr=0&q=Babica+a+rajský+protlak&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEw
Pohlreich kritizuje Babicu za používání protlaku nebo kečupu., i když nevysvětlí proč. Jiří Babica se s ničím nemaže, je to „vrah“ dobré chutí. .
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Pan Babica se pokusil realizovat americký bonmot „Jíst se dá cokoliv, pokud se to polije kečupem“.
2Kdo udělil odpovědi palec? Emefej, Mc Merkurion
před 2585 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |