Protože je nedoslazované, procesem rychlého sušení mrazem nepřichází o živiny a vitamíny. Tedy…. zdravé lyofilizované ovoce je jen tehdy, pokud i před samotným sušením nebylo chemicky ošetřováno, bylo tedy zdravé a nezávadné.
Upravil/a: Malvína
0 Nominace Nahlásit |
Je to zdravé uchování ovoce, sýrů, potravin, v jiném, než čerstvém
stavu.
Ovoce je nedostazované, nesířené.
https://www.boatpark.cz/lyofilizovane-jidlo-na-cesty-a-expedice.html
https://www.jezkuv-statek.cz/suseni-ovoce-mrazem-lyofilizace/
Upravil/a: da ny
0
před 1048 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |