Správný název je tepelně opracované trvanlivé salámy: např.
Vysočina, turisťák.
Pak jsou ještě tepelně neopracované trvanlivé salámy fermentované:
Herkules, Křemešník, lovečák, uherák, paprikáš, poličan aj.
Mají skutečně nahořklý ocas, ale jen když jej baštíme samotný. Pokud je
na chlebíčcích nebo v salátech, tak se to ztratí. Ta chuť souvisí se
způsobem výroby a není na závadu.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |