Může to být teplem? V bytě mám 31stC.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4522 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Šlehačka musí být řádně vychlazená.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit |
To teplo to může zhoršovat, ale pouze tím to nebude.
Já používám smetanu 33%, ale nejraději 41%. Dám ji hodně vyhladit. Lehce
namrazím i metly na šlehání a mísu, kterou použiji na přípravu. Naliji
smetanu a šlehám zpočátku na nejvyšší výkon – aby se co nejméně
ohřála. Jak hodně napění, můžeš posypat ztužovačem, ale já ho raději
vynechávám. Pak zmírním stupeň a došlehám opatrně dotuha.
Vyzkoušej. Přeji ti, ať se ti také povede. 🙂
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
hodně vychlazenou s pár zrníčky soli a je našlehaná parádně za chvíli a dobře drží – moje zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
ano muže mit teplotou ale taky zaleži kolik procent ma šlehačka spravně by měla mit 33 procent a ne 12 čim min tučnějši tim huř ji ušlehate
0
před 4517 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |