Tento sýr s má podle doporučení výrobců skladovat v uzavřené nádobě s víkem, které musí tesnit.
Uschovávám tak i tvarůžky, někdy romadur i tvarůžky nakládám, nechám je uležet při pokojové terplotě a nic nenío cítit.
2Kdo udělil odpovědi palec? Drap, aliendrone
před 2255 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… blbě zavřený, mně se to nestává, a stačí kolikrát obyčejnej pytlík …
0 Nominace Nahlásit |
Jediný rozumný myslitelný důvod „smrdění skrz utěsněnou sklenici“ (nepočítám s tím, že máš ve víčku navrtané dírky, či že sklenici chybí dno apod. ;) :D) je:
Zasvinil sis Romadurem pracky při plnění sklenice a pak jsi to jimi přenesl na víčko a její povrch! Vidět to není, ale cítit ANO!
Jak sprosté, milý Watsone! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 574 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |