Kyselé prostředí totiž pomáhá tomu, aby se bílek zcelil a držel pohromadě u žloutku. Pokud máš domácí čerstvé vejce, ocet není třeba. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ocet je zbytečný. Zkus to bez něj a výsledek bude stejný. Důležité je aby vejce bylo opravdu čerstvé..
0
před 986 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |