Ano, jahoda v bublinkách je opravdu moderní záležitost která ale stále
přežívá. Je to elegantní, ale ani chuť jahody ani šampaňského to
nezmění. Mě to vyhovuje protože mám rád suché.
Pro ty co mají rádi typ spumante doporučuji vložit do skleničky ve sladkém
sirupu naložený kvítek ibišku. Je to nejen krásné ale také to nápoj
osladí.
0 Nominace Nahlásit |
Zvýrazňuje chuť šampaně. Tedy asi ano, ale já to nepoznám, jen mi to chtuná :).
0 Nominace Nahlásit |
Jedná se o pouhou dekoraci. Gastronomický účin je nulový, ovoce se jen povrchově namočí. Někdy je ale takové kombinaci přisuzován afrodiziakální efekt, ovšem nic nenavědčuje tomu, že by skutečně fungoval. Je to spíš považováno za rozmar zhýralých zbohatlíků, patřičně střelených intelektuálů či bohémů.
0 Nominace Nahlásit |
nemyslím, že to má nějaký význam, navíc nakyslé šampaňské
s jahodou tedy .......mě osobně vůbec nechutná
je to jen móda -
odborník by asi, nad tím zaplakal
0 Nominace Nahlásit |
Musím oponovat .No,ona se ta jahoda nema vhazovat,ale dat na okraj sklenice(
pulka jahody nebo cela -ale se stopkou).Šampanske nebo sekt se vypije a nakonec
se vlozi do ust jahoda a zapije se.Vzhledem k tomu ,ze Sampanske je suche,tak
jahoda oslad,–vetsinou posledni doušek.
PS: Šampaňské nebo sekt s čerstvou broskvovou šťávou je vlastně Bellini
cocktail nebo s pomerančovou šťávou je Mimosa cocktail atd
0 Nominace Nahlásit |
Dává se tam,že dá šampánu dobrou chut.A pak se může sníst,je nacucaná šampáněm a je moc dobrá.
0
před 4802 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |