Nejenom elektrická. Při pečení některých těst se musí trouba předehřát, aby začala péci hned po vložení plechu, jinak to může „spadnout“. Zkus upéct pusinky v nevyhřáté troubě.
0 Nominace Nahlásit |
Předehřívání urychlí dobu pečení.
http://www.mora.cz/data/gorenje/ruzne/navody_na_obsluhu_spotrebicu/vestavne_trouby/b8965.pdf
0 Nominace Nahlásit |
Kynuté věci by dalším kynutím ve vlažné troubě překynuly a strhaly, maso by se včas neuzavřelo a vyteklo by z něj moc šťávy. Nádobě s hotovým jídlem je to jedno, tomu to nevadí.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?johana 56 Nahlásit |
V podstatě by se předehřívat nemusela, řekl bych, že jde jen o úsporu času. Je praktičtější zapnout si nejdřív troubu a pak teprve chystat maso do pekáče. Mezitím je trouba vyhřátá a pečení začne ihned. Kdyby se vyhřívala od počátku i s obsahem, trvalo by to déle.
0 Nominace Nahlásit |
U něčeho to nevadí a jde jen o urychlení (troubu můžeš zapnout předem), u něčeho je třeba se co nejrychleji dosat přes nějakou kritickou teplotu (například problém s dodatečným kynutím), u některých jídel hrozí nadměrné vysušení (např. pizza, skutečná i zmražený polotovar)
0
před 2825 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |