Avatar uživatele
manon

Proč tolik receptů na internetu na Hovězí Stroganoff obsahuje úplně jiný recept?

Hromada těch receptů je na hovězí nudličky na houbách a na smetaně místo nudliček ochucených hořčicí, rajským protlakem, smetanou a koprem. Kde se to vzalo?
Doplňuji:
IceT: Ne, opravdu to považuji za zcela jiný recept. Trochu jiné ingredience by mohlo být, že někdo dá cibuli a někdo ne, ale vynechat to, co dělá Stroganoff Stroganoffem a přidat něco úplně jiného, to by z bramboračky taky byla brzy kulajda :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: manon

Zajímavá 0 před 4514 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Díky za připomenutí-už jsem tenhle recept dlouho nevyužila.Předpis na svíčkovou Stroganoff používám ze staré stoleté kuchařky Sandtnerové a předpokládám,že tehdy byly suroviny kvalitní a ne žádné náhrážkovité Babicoviny.Základ je hovězí nebo zvěřinová svíčková na nudle krájená,rajský protlak,máslo,kys­.smetana,even­t.trochu worčestru a musí to být raz-dva…:D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Asi jsi chtěla napsat…obsahuje jiné ingredience…
To proto,že v každém městě a kraji a i v každé rodině se recepty dědí akaždá do nich dával to,co měl zrovna doma.
Třeba bramboračka-jeden dává mrkev,jiný kroupy,další přidá i houby,jeden zasmaží jíškou,další zavaří jen záklechtkou,a pokaždé je výsledek jiný.
Bramborové těsto na bramboráky lze připravit asi 4 způsoby-jeden je hodí do mixéru a má to rychle,ale není to ono.Další tři lidi je nastrouhají na třech stranách struhadla-na nudličky to jde dobře,ale taky to není ono.Moje mamka brambory vždy strouhala na těch čtverečkách,bram­bory pak byly rozmělněné a bramboráky z nich báječné.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek