Třetina objemu rýžovaru se naplní rýží a vaří se v osolené vodě cca 1/2 hodiny i méně, podle požadované sypkosti rýže. Rýže si sama odebere potřebné množství vody. Rýžovar používám i na to, že tam dávám další ingredience při vaření bujónu, které tam nechci mít: kuličkový pepř, zeleninu apod. Měl by být zcela ponořený.
0
před 1049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |