ahoj mate nějakou radu jak na škitavku u miminka skoro 2 měsíčního a na prřujem je krmeny nutrilonem comfort děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5333 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Misicko, já myslím, že jsi se na podobné otázky ptala už několikrát a je to docela dlouho. Jestli má tvoje dítě tak dlouho průjem, tak to musíš jít k doktoru. Mohlo by to být něco vážnějšího. A vezmi s sebou i tu plínku s tou stoličkou…
Jinak na škytavku je nejlepší kojení. To pokaždné naše malá škytat přestala. Ovšem u dítěte na UM nevím. Není to škodlivé a za chvíli to přejde samo. Musí prostě vyškytat ten vzduch, co napolykal. A pak si ještě uklidnit bránici.
0 Nominace Nahlásit |
A je to určitě průjem? Já nevím, jak by měla vypadat stolička u nekojených dětí, ale kojenecká stolička, tedy stolice dítětem které ještě nedostává tuhou stravu je hodně řídká a žlutá. Průjem by byl hnědý a páchnoucí nebo by měl konzistenci „míchaných vajíček“. Ale řídká je normální. Nicméně podotýkám, že moje dítě nepoznalo UM, tak možná je to jen má nevědomost.
V případě takto malého miminka bych se ale poradila s jeho lékařem. V tomto věku bych nedělala žádné pokusy.
0
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Znamená to Misicko že tvé miminko se moc přepilo, nebo si dostatečně
neodříhlo po jídle,nebo může být taky počurané.Já jsem vždy mým
dětem po krmení dala napít trošku čajíku a chvíli jsem jich nosila na
rukách zda si nebrknou .Až si trošku brkly škitavka pak sama odešla a já
je pak přebalila a bylo to.
A co se týče Misicko toho průjmu tak to bych se poradila s lékařem.
0
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, pro jaké plenky ses nakonec rozhodla? Za mě teda musím potvrdit, že plenky Bambo Nature jsou fakt super. My je kupujeme a fakt spokojenost.
Ahoj, my tyhle plenky kupujeme a já jsem teda s výběrem spokojená. Savé, měkké, prodyšné a nikdy jsme neměli problém třeba s opruzeninami.
Ahoj, koukni se na tuto nabídku https://www.abena.cz/bambo-nature-detsky-sortiment/. Jejich plenky jsou super. Měkké, krásně sedí a jsou savé.
Jako musím říct, že ta savost je u nich super. Až jsem byla překvapená. Ocením ji hlavně v noci… Dřív jsem musela přebalovat i třikrát za noc a to teda nebylo komfortní pro mě, natož pro malýho.
Škitavka? To nám pomohl vždycky čajíček… A průjem… to je potřeba vyřešit příčinu… Ale určitě nasadit dietku.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |