Ahojky dnes měl muj syn měsíční syn prujem a mel zelenou barvu je krmen nutrilonem comfort nekojím pouze pije tot mléko je to v pořádku kojit sem přestala asy před 10 dny nemužu se poradit s doktorkou poněvač je někde mimo republiku děkuji za odpověd
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5359 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak jí musí někdo zastupovat. Mohlo by jít o infekci
Doplňuji vs Panenka..skutečně nepodceňovat,děti také měly mockrát
průjmy i takové,které jim protékaly kaťaty a nic to nebylo. Ale tohle je
skutečně hodně malé miminko,ani ne šestinedělní,za poradu s lékařem
nic nedáte,aspoň telefonickou
0 Nominace Nahlásit |
Moje děti taky měli misicko průjem doktorka mi tehdy předepsala SMECTA stojí to kolem 100 korun .Zajdi si do lékarny kup si to a uvidíš že to tvému mimču pomůže.
souhlasím s kropitkem že by se na to lékař měl podívat jen jsem napsala misicce když má doktora mimo co mě doktorka napsala když tohle postihlo mé děti.
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá to na infekci. I pokud by to nebyla infekce, průjem je velmi
ohrožující stav, natož u kojence. Ihned vyhledejte lékařskou pomoc.
Samozřejmě se o nic vážného jednat nemusí, ale jistota je jistota.
Zdroj: http://healthdarts.com/prujem-u-deti-priciny-typy-lecba/
0
před 5359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pracuji na infekčním oddělení a zelené průjmy znamenají věšinou průjmy nějakého virového původu.Snažila bych se proto dále sledovat četnosti stolic a jejich barvu.Pokud by těch stolic bylo více a po víc jak dva dny,tak bych neváhala zajít k obvodnímu lékaři a ten už by vás poslal na příslušné vyšetření nebo by rovnou doporučil léčbu.Každopádně pokud ditko dostatčně pije,tak bych se asi neobávala.Pokud se jedná o infekci,tak je nutno,aby to tělo ze sebe dostalo.Průjem jen jen obraným mechanismem,takže není nijak velký důvod k obavám :)
0
před 5359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak vem malého k jinému doktoru. Určitě má přece zástup v době, kdy je mimo republiku. A nebo ho vem na pohotovost.
0 Nominace Nahlásit |
Dle mých zkušeností s mými dětmi by se zřejmě mělo jednat o katar zažívacího ústrojí..v každém případě bych vyhledala lékaře – názor laika. V každém případě rychle..
0
před 5358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |