nevite jestli mam pudink uvařt a smíchat s ostatnímy ingrediencema a nebo ho nemám vařit a smíchat s ingrediencma když je v prášku? tady je recept podle ktereho to chcu udělat:Všechny suroviny rukama zaděláme na hladké nelepivé těsto, necháme chvilku odpočinout (můžeme do druhého dne). Potom strojkem vytlačujeme asi 3–4 cm obdélníčky, upečeme do růžova. Vychladlé spojujeme rybízovou marmeládou a do poloviny namočíme do čokolády. Dáváme nejlépe na alobal, protože zatuhlá čokoláda se lépe od alobalu odděluje a nepoškodíme tím cukroví.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 4723 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pudink v prášku zapracovat do těsta spolu s dalšími
ingrediencemi!NEVAŘIT!
Dává se pro lepší soudržnost těsta.
0 Nominace Nahlásit |
pudink se sype jen prášek – žádné vaření- cukroví je pak dobré takové zvlášní – peču z toho banánky
0 Nominace Nahlásit |
Určitě dej prášek. Kdybys pudink uvařila, s největší pravděpodobností by se ti nepodařilo uhňácat těsto hladké a NELEPIVÉ ;)
Kdyby do těsta patřil pudink vařený, v receptu by se to výslovně psalo a do seznamu ingrediencí by bylo zahrnuto i mléko a cukr (na uvaření pudinku)
0 Nominace Nahlásit |
Pudink je vlastně jen ochucený bramborový škrob, z toho vycházej. Dává se do těsta, do tvarohové náplně moučníků, ale neochucený třeba do bramborových knedlíků. Znám ale jeden předpis na litý moučník, kam se skutečně dává pudink vařený.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |