Základ cibule na tuku spěnit a přidat mletou papríku, přidat vudu množství obsah jedné konzervy, pak konzervy z masem ,dochutit a zahustit chlebem.Pvařit a přidat česnek. Tak zvaný vandrácký guláš.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, janek66
před 5007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednu nakrájenou cibuli osmažíme dozlatova na rozpálené slanině,
přidáme Hovězí maso ve vlastní šťávě,lžičku sladké nebo pálivé
papriky, zalijeme litrem vody a vmícháme sáček Gulášové polévky.
Dochutíme solí, pepřem a vaříme asi 10 minut.
Tento recept na Čundrácký guláš, jsem před léty zařadil do svého
receptáře odněkud z netu.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Kerberus
před 5007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No ale dříve byla konzerva kvalitní, maso drželo pohromadě-dnes je z toho spíš kaše. Jinak bych to dělala jako dědapetr.Můžete přidat cokoliv papriku, houby dle svého nápadu a chuti
0
před 5007 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To bývalo, veořové se sádlem a šťávou se dalo mazat na chleba, Dnes jsou to jen mleté odpady a nastavené kuřecí pastou není to už k jídlu.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |