To je základní omyl paprika je tam jen pro barvu a chuť. Základ guláše je cibule. Používám pomněr 1kg masa 1kg cibule, nesmí se spálit, jinak se nerozvaří.Záleží kolik chceš mít omáčky na zahuštění stačí lžíce mouky nebo trochu opražené strouhanky z chleba dělám to na másle které pak voní z guláše papriky tak polívkovou lžíci až ke konci nesmí se při vyrestování spálit jinak je hořká. Pokud chceš dělat hodně omáčky tak 2 lžíce do tuku jinak nepustí barvu.Dávám někdy do guláše syrovou papriku na malé nudličky tak 2 nebo tři lusky, udusit aby to nebylo stále stejné. Nebo lžíci rajského protlaku, najemno nakrájené houby, uvařené fazole, na ozdobu strouhaný sýr.
0 Nominace Nahlásit |
Já dávám na 2 litry guláše tak 2 polévkové lžíce papriky a 2 lž. gulášového koření. Zahušťuji hl.moukou.
5Kdo udělil odpovědi palec? panenka, Miroslavst, anonym, johana 56, elektrikář
před 5162 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |