Ahojky jak udělat jednoduchého psrtuha máte nějaký recept ale prosím
aby to byl recept na pstruha udělaného v troubě děkuji
Doplňuji:
Děkuji vám všem opsala jsem si všechny vaše recepty určitě je všechny
postupem času vyzkouším
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: misicka2310
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, ReHu, annas, anonym před 5254 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jelikož mám ráda zeleninu,tak doporučuji tento recept,je to rychlé,nenáročné a hlavně dobré.
pepř,,,,,,1/2 ks citron,,,,,,,1/2 kg brambora,,,,,4 ks cibule,,,,,,sůl,,,,1 balíček kroket,,,,,,250 ml smetana na vaření,,,,,4 ks pstruh,,,,2 ks rajče,,,,,olivový olej,,,,,fritovací olej,,,,,,provensálské koření
Cibuli a brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky.
Na dno zapékací formy poklademe vrstvu cibule, na ni vrstvu brambor a přidáme na plátky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením nebo řeckými bylinkami.
Nakonec položíme dobře omyté a očištěné pstruhy osolené a zakapané olivovým olejem.
Naplněnou pečící formu vložíme do trouby a pečeme asi 50 minut při 160 °C. Před dokončením kolem ryb nalijeme smetanu na vaření a necháme ji prohřát.
Ve fritovacím hrnci si připravíme krokety.
Zapékaného pstruha servírujeme spolu s kroketami a s čerstvou i nakládanou zeleninou, pstruha ozdobíme plátky citronu. Vhodný je česnekový dresink.
Zdroj: http://recepty.vareni.cz/zapekany-pstruh/
0 Nominace Nahlásit |
Nejdřív drobet osmažit v mouce. Pak vyplnit hermelínem a zabalit do anglické slaniny a upéct.
0 Nominace Nahlásit |
plátky z kapra, máslo, špek, česnek, kmín, sůl
Postup přípravy:
Na pánvi rozpustíme máslo, lehounce osmahneme špek a česnek. Porce kapra
naskládáme do pekáčku a bohatě pokropíme máslovou směsí. Osolíme a
upečeme v troubě. Hotové sypeme petrželkou.
Doplňuji:
plátky kapra Mišičko můžete nahradit pstruhem
Zdroj: http://hobbyweb.wz.cz/kucharka.html
Upravil/a: panenka
5Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, annas, anonym, rynek878, elektrikář
před 5254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otevri ho a napln-mirne posolit,slabe potrit horcici,posypat syrem,pridat nakrajenou kapii jen trochu a vlozit platek sunky.Dat do puvodniho stavu,a pokapat citronem,pomazat maslem a lehce obalit moukou,sup do trouby na 12 az 15 minut,poznas az je do zlatova.
0 Nominace Nahlásit |
Tedy, už se mi sbíhají sliny na všechny ty dobroty. Škoda, že mám stále ještě kuchyň nefunkční, ale vše koipíruji a ukládám do receptáře a příští rok > mňam 🙂.
0 Nominace Nahlásit |
Mě můj Děda který je rybář říkál že když mám napsáno někde V receptu Kropítko kapra tak ho můžu nahradit pstruhem.
Panenko,to je možné,dokonce hodně pravděpodobné,tak ale proč ten recept neupravíte pro tazatelku rovnou na pstruha,nebo proč tam nenapíšete krátkou větu,např,že se jedná o recept na kapra,ale dá se tento recept použít i na pstruha. Jinak si myslím,že by se dal použít téměř jakýkoliv recept na zapékání v troubě,jen ho třeba lehce doladit…
Jinak to nebylo myšleno nijak zle,jen mě to zarazí,že píšete recept na kapra,když to byl pstruh.
A jinak můj osobní názor je takový,že mezi masem kapra a pstruha je rozdíl. Ale to je jen můj názor,takže se omlouvám,jestli jsem se Vás nějak dotkla,to jsem nechtěla…
Ano Panenko mas pravdu,ja kdyz se mi libi recept,ktery neznam a je tam z ceho a nemam tak to udelam ztoho co mam zrovna pri ruce,neni to zadny problem a chutne to je.Samozrejme nejde vse,ale u ryb to nehraje tak velkou roli.
ILIINES,já to nemyslela,tak jak jste to pochopila,já jsem měla namysli to,že to mohla panenka napsat jinak. Více o tom v předchozím příspěvku.
Ja vim kropitko,nic se nedeje,jste prima a mam rada tu Vasi bojovnost a to se od panenky vloudila mala chybicka-t nic,verim ze si da priste bacha.S pozdravem
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |