Ellucy, slova jsou jen vzduch a mohou klamat. Takže klape-li vám společný vztah, nepochybujte o partnerovi.
0 Nominace Nahlásit |
Říkám mu to občas (jsem prostě žena), on mě o něco méně, ale ono to tak u mužů prostě bývá, že to příliš nevyslovují.
My ženy jsme zaměřené více na to, co slyšíme,a vyznání lásky slýcháme moc rády. Pánové jsou zaměřeníspíše na to, co vidí. Slova pro ně nejsou tak podstatná.POdle svých pocitů se spíše chovají, než mluví.
A tak jestli chcete u svého miláčka vysledovat, jak moc Vás miluje, nečekejte, až Vám to řekne, ale pozorujte, jak se k Vám chová. Jak už tu totiž bylo několikrát zmíněno, láska prostě ve slovech není, ta je v činech.
0 Nominace Nahlásit |
Je hezké si to někdy říci, ale mnohem důležitejší je to, jestli to tak cítíš/te… je mnoho lidí, kteří slovně lásku nevyjadřují a mohou k tomu mít mnoho důvodů.
atd atd…
Pokud „to“ od partnera neslyšíš a přesto je jinak vše v pořádku pak bych se tím zbytečně nestresovala, možná při nějaké příležitostio bych se zmínila… že by tě občas potěšilo slyšet že tě má rád… ale pozor nesmí to vyznít že ho do toho nutíte… hezky rafinovaně 😉
0
před 5461 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jedno přísloví (prý arabské) praví:
„Miluj mne málo, miluj mne dlouho.“
0
před 5461 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |