Myslím zmražené pečivo, které se prodává v pytlích např. v Makru https://sortiment.makro.cz/cs/mrazene/pecivo/slane-pecivo/10034c/ . Rozpéct by mělo jít nejen v klasické troubě, ale i třeba v mikrovlnce s grilem (troubou), která bude pro tenhle účel úspornější. Má někdo zkušenosti?
Zajímavá 0 před 937 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Párkrát do roka koupím k rozpeku mraženou (někdy i chlazenou) bagetu,
která je již nařezaná a vevnitř potřená česnekovým máslem. Je to
nouzovka, jednou za čas určitě nevadí.
Rozpékám v klasické troubě podle návodu. Tuším nějakých 12 minut.
Upravil/a: Malvína
0
před 937 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zmrazene pecivo chutna po rozpeceni jako cerstve. Je to dobra vec, hlavne pro lidi, co nebydli ve mestech a maji do obchodu daleko.
0
před 892 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |