Avatar uživatele
KuryremCZ

Rozpéká někdo zmražené pečivo určené k dopékání?

Myslím zmražené pečivo, které se prodává v pytlích např. v Makru https://sorti­ment.makro.cz/cs/mra­zene/pecivo/sla­ne-pecivo/10034c/ . Rozpéct by mělo jít nejen v klasické troubě, ale i třeba v mikrovlnce s grilem (troubou), která bude pro tenhle účel úspornější. Má někdo zkušenosti?

Zajímavá 0 před 889 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

Párkrát do roka koupím k rozpeku mraženou (někdy i chlazenou) bagetu, která je již nařezaná a vevnitř potřená česnekovým máslem. Je to nouzovka, jednou za čas určitě nevadí.
Rozpékám v klasické troubě podle návodu. Tuším nějakých 12 minut.

Upravil/a: Malvína

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cappuccino

Zmrazene pecivo chutna po rozpeceni jako cerstve. Je to dobra vec, hlavne pro lidi, co nebydli ve mestech a maji do obchodu daleko.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek