Ne dřív než ji sníš.Pokud ji tedy přisolíš na talíři. Jinak si nejsem jist, myslím, že ne.
0
před 1850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle toho jaká. Některá se rozpustí jen tím, že ji necháš déle na talíři při pokojové teplotě. Pokud je to kvalitní huspenina, která se nerozteče sama, tak sůl tomu nevadí, myslím. Běžně si huspeninu přisolím, připepřím a zaoctím a žádné roztékání jsem nepozoroval. Fakt je, že jsem trochu rychlejší jedlík, takže třeba sůl neměla čas se řádně projevit. ;) :D
0
před 1849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nebo aspoň ne hned. Ostatně huspenina již obsahuje sůl.
0
před 1849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |