Doneslo se mi, že pravý kvalitní americký tekutý kouř je vyráběn pomocí příměsí macerátů z ořechovice. Je to hoax? Anebo spíše kachna? Čemu věřit?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2305 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tuhle informaci jsem nikde nezjistil a pokládám to za nesmysl.
Macerováním se nedá získat uzenou chuť a vůní. Co vím, tak tekutý kouř
se vyrábí spalováním dřeva a kondenzováním dýmu ve vodě. Nejčastěji
to bývá bílý ořech hickory, případně javorové, třešňové a
jabloňové dřevo.
https://www.zbozi.cz/hledani/?q=tekut%C3%BD%20kou%C5%99#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=items-opesBB&utm_term=tekut%C3%BD%20kou%C5%99
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 574 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |