Avatar uživatele
Complex

Strouhanka se dá dělat z jakéhokoliv druhu staršího pečiva?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap před 2166 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

V podstatě ano, ale podle druhu pečiva má i své vlastnosti a odlišnou chuť.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Dá, ale vhodnější je z bílého pečiva (rohlíky, housky, veka). Z tmavého chleba mi to moc nechutnalo. Zajímavou alternativou je kukuřičná strouhanka (mají ji např. v Kaufu).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cochee

Tak určitě… si myslím, že to půjde i z lineckého cukroví nebo vanilkových rohlíčků… jinou otázkou je, jestli taková strouhanka k něčemu bude…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
annas

Ad Kepler,

pokud použijete kukuřičnou strouhanku na obalení masa, zeleniny, hub atd. a pak obalené smažíte, všechno je mnohem křupavější než ze strohanky z housek.

před 2165 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek