Avatar uživatele
Nave

tiramisu po česku

našla jsem 2.recepty na tiramisu po česku.jaká varianta je lepší:2zakysané smetany,2smetany nebo pomazánkové máslo a smetana??
a jde a čím nahranit ty namáčené piškoty místo kafe a rumu-když člověk nepije kávu??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5311 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Piškoty bych namočila do šťávy z kompotu s trochou rumu. Jedná známá je namočila do vychladlého hořského kakaa, také to šlo. Ale káva a rumu dělají své.
Někdy dělám ze zakysané smetany, zkoušela jsem i varaiantu s pomazánkovým máslem. Těžko říct. Chce to vyzkoušet. Pomazánkové máslo je trochu tvarohovější, takže spíš přpomíná původní recept.
Ale nejlepší je mascarpone.
Doplňuji:
Oprava – hořkého kakaa, káva a rum.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Spiritus

já ho dělám z lučiny a šlehačky,rum se ani používat nemá,nejlepčí je amareto-dá se u nás sehnat a levně,ale když neseženeš tak je dobrá i whiskey popřípadě třtinový rum
_________
btw. kafe taky nemusim ale tiramisu si bez něj představit neumim

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ReHu

Být tebou, tak vyzkouším obě varianty a uvidíš sama. Každému chutná něco jiného.
A souhlasím, kávu bych nahradila Amaretem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek