Nějak mi to nepasuje – nebyl to nějaký omyl? Nám na vojně také jednou udělali řízky v trojobalu a k tomu knedlíky, to se nějak špatně dohodli páni kuchaři. No vojsko to bez reptání snědlo. Jinak klasický smažák už neděláme, lepší je sýr nastrouhat , smíchat se syrovým vejcem a potom udělat placičky a ty obalit v trojobalu.
Upravil/a: paul1
0 Nominace Nahlásit |
Ne.
„Děkuji, dobrého po málu!“
Knedlík mám raději s omáčkou i s vejci. Se žouželí ho, dobrovolně
konzumovat nebudu. ;D
0
před 1071 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musí to být hrozně suché a drhnout v krku. Nezkoušela jsem.
Paul1 – Tato kombinace není zase tak úplně zvláštní. Pavlišovský řízek se skládá z řízku v trojobalu, knedlíku a zelí. 🙂
0
před 1071 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To jsi na tom dost bídně, když tohle je pro tebe nejlepší pokrm. Na talíř můžeš pak naskládat třeba i briketu obloženou jahodami.
0
před 1071 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |