Pro zrání potřebuje vzduch a teplotu. V lednici co vím, to zpomaluje jeho zrání ale z důvodu silné vůně jsem to nacpal do sklenice. Uzrát má dle data za měsíc.
Vydrží ten sýr v pořádku měsíc zavřený? Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3092 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ano, dřív se nechával zrát a uchovával se pod skleněným zvonem. Cca za dva dny je třeba sklenici otevřít a opět zavřít, aby se tam dostal čerstvý vzduch.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Karelcz Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Drap, to slyším poprvé, aby se měnil vzduch.
Záleží kolik tam je vzduchu, pokud je to namačkáno ve sklenici, tak k tomu vzduch nemůže. U těch klasických zvonů byl zvon volně okolo a nad sýrem, a nebylo třena s tím nic dělat
Myslím, že dnes už ty zvony nenajdeme v obchodech, ale třeba se mýlím.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |