Dobrý den ,mam dotaz ohledně přípravy mléka pro dítě.Cca od 6 měsícu sme na UM,a zajímalo by mně zda nevadí tato příprava?Nejdřív vodu převařím,převařenou dam do termosky a zbytek vyleju do hrníčku..Když připravuju mléka smíchavám tu vařící s tou studenou(převařenou) vodou dohromady,takže je to hned k pití..Malemu je už rok a dělám to tak pořád.navadí to?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5349 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud mícháte převařenou vodu s převařenou vodou, tak to podle mě nevadí. Ale musí být ta termoska dobře umytá. Co vím, tak od 6-ti měsíců už nemusí být všechno striktně vyvařené nebo vysterilizované. Takže si myslím, že to jak to děláte je v pořádku…
2Kdo udělil odpovědi palec? anetadela1, maarketa
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem to ani nevěděla, že se má všechno vyvařovat a převařovat a
nikdy jsem to nedělala. Mě to nikdo neřekl, ani doktorka. Veškerou vodu jsem
jim dávala z kohoutku, nikdy jsem nekupovala balenou a podle posledních info
(špatná balená voda pro kojence) jsem dělala jedině dobře.
A holky mám taky zdravý.
0 Nominace Nahlásit |
Po ukončeném 6. měsíci se sice doporučuje vdu ještě převařovat, ale už nemusí být tak „sterilní“, jako u malého miminka. Po ukončeném 1. roce už nemusíte převařovat vůbec (samozřejmě záleží na složení vody, kterou používáte), takže to, jak to děláte opravdu stačí.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem četla že převařená voda která se nepoužije a vychladne,se už nemá znova převařovat a nemá se používat.Ale proč tomu tak je,už nikde nepíší.Já jsem to tak stejně nedělala,dělala jsem to stejně jako vy a děti mám také zdravé.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |