Chceme naložit pro babičku zelí do 5 litrové lahve. Kdysi se naložené
a utlačené zelí uzavřelo oválnou dřevěnou vzpěrou pravděpodobně, pokud
si dobře vzpomínám z bukové dýhy. Nejsem si ale jistý a nerad by
jsem ovlivnil chuť, resp. i barvu zelí nevhodným dřevem. Díky za
radu, Pavel
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, Drap, orestez před 2229 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Dělaly se z buku a z jasanu. Myslím, že ani jiný druh dřeva by v tak malé míře nikterak neovlivnil chuť výsledného produktu.
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, paul1, Mc Merkurion, aliendrone
před 2229 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?paul1 Nahlásit |
Přesně z čeho byly ty lopatičky to nevím. Ale sudy na kvašení zelí ve velkém jsou z dubu nebo dubu a jasanu.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, Mc Merkurion
před 2229 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 574 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |