Avatar uživatele
zjentek

Z jakého důvodu je v dobré bonboniéře několik bonbónků vždy ještě zvlášt zabaleno?

Je s tím strašná otrava. Zvláště když je přítmí, to pak máte zase plný zuby alobalu.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 1370 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
led

To sú ochutnávky, ktoré môžete ponúknuť svojej dámskej návšteve bez ukázanej bonboniéry.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elkon

Není to alobal, ale staniol, případně jeho náhražka. Je to kvůli efektu, aby to vše nebylo „na jedno kopyto“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Z jakého důvodu? Abys tu bonboniéru tak rychle celou „neskřápal“. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bárbrič

To mě taky odjakživa zajímalo:D:D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1166 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
kubeo88

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1369 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

@Elkon: tak plný zuby cínu, no, to už je fuk.

před 1370 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
elkon

Za prvé, nikdo tě nenutí to jíst a za druhé, cín není zdraví škodlivý, na rozdíl od hliníku. Z cínu se vyrábělo nádobí, nebo se potahovaly příbory a bývaly cínem uvnitř potaženy olověné vodovodní trubky.

před 1370 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek