Správná čokoláda má obsahovat jen tuk z kakaových bobů (kakaové
máslo).
Výrobci ho nahrazují levnými ztuženými tuky, aby ušetřili na
surovinách.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, _136
před 1339 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z důvodu chamtivosti výrobců. Co nejlevněji vyrobit, pokud možno v Polsku, a co nejdráž prodat, bez ohledu na bídnou kvalitu.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 1339 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Palmáč je taky rostlinej tuk. Je to stabilizátor, aby čokoláda časem nebyla bílá od toho tuku.
0
před 1339 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nepiš víc palmového než rostlinného. To je paradox. Jako napsat v tom lese je víc buků než stromů…
0
před 1338 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jáára: „palmáč“ není žádný stabilizátor, to by se ho ve výrobcích neobjevovalo takové vysoké procento; naopak, je to u spousty výrobků základ složení.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |