Co si myslíte o tom manželském páru? Věříte jim,nebo ne? Já nevim. Na tom videu na mobilu byl jasný důkaz v jejich provinění, ale ostatní děti z jejich pěstounské péče mluvili jinak. Myslíte, že ty děti nemůžou být od těch manželů naočkovaný, aby mluvili v jejich prospěch?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? quentos před 5276 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud člověk nečetl komplet trestní spis, nemůže hovořit o vině či nevině. Média nepodávají komplexní obraz a tudíž vaše otázka je irelevantní. Můžeme si o tom myslet co chceme, ale to neodráží realitu.
0 Nominace Nahlásit |
Já když jsem to sledovala přišlo mi,že důkaz na mobilu je nahraný schválně.Nejde mi do hlavy,že by tolik lidí bylo domluveno aby mluvili v prospěch rodičů.Docela bych jim i věřila,neříkejte mi,že tolik dětí by si nevšimlo toho,že dochází k nějakému týrání.A co známí,sousedé atd…také se domluvily? At je to jak je,děti si umí někdy velmi vymýšlet.Mám děti dvě a vím o čem mluvím(píši).
0 Nominace Nahlásit |
Myslím,že to není věc víry.Bude to zřejmě o tom,že nikdo,kromě zúčastněných neví,jaké to je,vychovávat takové děti.Vím,že je to sakra tenký led,takové téma.Nemám,ani nemohu mít názor,nevím o tom vůbec nic.
0
před 5276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Většinou zprávy nesleduju,naštěstí.Jestli si ale vzpomínáte
na:Hradec Králové – Soud uznal Bohumila Kulínského vinným v kauze
zneužívání sboristek Bambini di Praga. Uložil mu za to podmíněný trest
tři roky vězení s odkladem na pět let.
Já myslím že mu stejně někdo rozbije hubu,jestli už to neudělali…
Zdroj: http://aktualne.centrum.cz/domaci/soudy-a-pravo/clanek.phtml?id=603289
0
před 5276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |