Právě máme obdobímoštování, takže se přikláním k názoru Drap. Skutečně záleží na odrůdě jablek a výkonnosti lisu.
6Kdo udělil odpovědi palec? annas, Pavel1212, aramah, elektrikář, anonym, anonym
před 4460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na druhu a kvalitě ovoce a na druhu moštovacího zařízení. Většinou se vánosnost pohybuje 50 – 70 % litrů z váhy.
0 Nominace Nahlásit |
cca 0,65l záleží samozřejmě na druhu jablek
Doplňuji:
v moštárně i víc, když je tam vezeme i 3/4l z kila
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |