Jistě že jsou vhodné ke konzumaci, ale stejně jako jedovaté houby, Jen jednou.
0 Nominace Nahlásit |
Jsou ke konzumaci vhodné,pokud víčko drží a v obsahu se nevyskytují žádné jevy jako jsou plísně,kalný nálev atd.
Někde jsem četl,že našly z dob Napoleona(ta doba začala takto uchovávat potraviny)konzervované třešně a po rozboru se zjistilo,že jsou nezávadné.
0 Nominace Nahlásit |
Kamarádka vysype obsah staršího kompotu či zbytku ovoce z mrazáku na plech a peče tzv. pečený čaj. Ovoce se zbaví přebytečné šťávy, ta se pak nahradí rumem a vzniklý produkt se přidává do čaje. Za zimních večerů velice lahodné.
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasil bych s Barbakanem. Já jsem zase slyšel, že se našlo víno asi 150–200 let staré ( prý bylo zrosolovatělé ?!? ) a bylo zcela nezávadné.
0 Nominace Nahlásit |
Já si myslím,že pokud jsou tyto kompoty v místnosti se stálou teplotou,nesvítí na ně sluníčko a nemají porušené víčko,tak že jim nic nebude.Jednou ve zprávách ukazovali zavařené švestky asi 60let/jestli to nebylo dokonce víc/ udělali rozbor,všechno v pořádku a tak ho snědli.Pokud toho máte víc a přece jen už kvalitě nevěříte,tak je tu další možnost a to odvést to do palírny a spotřebovat to v jiné formě.Pak už jedině vyhodit.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5183 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud není porušená guma na víčku se dají klidně sníst.Většinou se doporučuje spotřeba do roka.Jinak časem hnědnou.Není to tak nedávno v USA vykopali potopený parník na Misipi z doby bojů severu a jihu který vezl zásoby. Kompoty byly jedlé. V zemi mněli tmu a stálou teplotu.
0
před 5174 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |