Ano. Kuřecí křidélka, právě jsem je měl k večeři a ještě se olizuji.
Lepší než z KFC a o ceně vůbec nemluvím.
Dělala je ale žena, já jsem pouze stáhl recept z netu.
0 Nominace Nahlásit |
v sobotu jsem dělala tu pizzu,
ale nemám ráda kečup, místo
něj tam přišel hermelín, šunka,
mozzarella s půlenými rajčátky :)
Doplňuji:
závin, jak dnes ukazoval vypadá krásně, ale
naplním ho zas něčím jiným, špenátem s
cibulkou, vařeným vajíčkem a možná přidám
i trošku slaninky 😁
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Bábovku v mikrovlnce a teď ji musim dělat pořád, protože děti by se jí užraly :) Dělám dvojitou porci, jen vejce dávám jedno. A dám to ne do hrnku, ale do hladké plastové misky (je vhodná do mikrovlnky) a ničím to nevymazávám, vyklopit jde krásně. A mikrovlnim cca 5 minut. :)
0 Nominace Nahlásit |
Chleby s máslem a marmeládou :D A vážně kolem tří metrů se otočil
okolo 360 stupňů . . . Škoda že to nevyužiji . . .
Doplňuji:
Můžu ho jenom sníst .
Upravil/a: SouthMallow
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušel jsem chleba, moc se mi to nezdálo. A taky ano, jako náhražka asi použitelné, ale na klasický recept to nemělo.
0 Nominace Nahlásit |
vyzkoušel jsem tavený sýr z tvarohu a musím uznat dost dobré, laciné. pouze jsem přidal pažitku. pro ostatní na hlase miě celkem nezáleží, hlavně když to pomůže.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, pivní rohlíky, byli výborný a levný a poté smažený sýr, který se nám napoprvé nepovedl byl moc trvdý ono záleží totiž na výhřevnosti mikrovlnky, ale na druhý pokus byl prostě delikátní! Dělá skvělé a chutné recepty!
0 Nominace Nahlásit |
Chleba s marmeládou a bábovku v hrníčku. Bohužel se bábovka nepovedla. Uprostřed se začala pálit až to byl uhel
2Kdo udělil odpovědi palec? samicek333, zzzzz
před 3887 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chleba s máslem a marmeládou (180 stupňů NE musím to házet z 360 stupňů:P :D
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušeli jsme ten smažený sýr, popravdě to nebylo nic moc radši bych zkusil lepší recept (jestli teda vůbec jinej je)
0 Nominace Nahlásit |
Nezkoušela, vůbec jsem netušila, že tam něco takového dávají. Kuchaře Láďu vůbec neznám.
0 Nominace Nahlásit |
Sýr byl fajn.Z koblihů se staly klasické buchy..Ale asi bych nezkousela smazak slyšela jsem ze je to hnus..
0 Nominace Nahlásit |
Jo, včera jsme zkoušeli ten štrůdl. Těsto je docela tvrdý, ale je to dost dobrý!! Záleží, čím to naplníte :)
0 Nominace Nahlásit |
Hruška dělal reportáž o chlebu padajícím ze stolu namazaným dolů. A pak ho pouštěl od stropu. Jako pěkný do pořadu pro děti, ale dávat tohle do hlavních zpráv dne? :D:D
A pamatujete, jak „reportérka“ Novy dělala v hlavních zprávách, co se stane, když necháte na mrazu vodu v lahvi několi hodin? Bohužel jsem tu reportáž neviděl, tak tomu pořád odmítám věřit. Ale zlatý chleba :)
Tak tomu věřte. :) http://m.youtube.com/watch?v=LK87xOODkYU
Voda na mrazu zmrzne. :OOOOO :DDD
To si děláš srandu, fakt tam dělala tak šíleně náročný pokus??? Oni se nezdaj, oni jsou úplní géniové. 🙂
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |