Je pro člověka přímosný půst?? Zkusili jste to někdo?
Je pravda, že-
Hladovka je cesta k sebepoznání?
Doplňuji:
Dobrou chuť pokud zrovna obědváte.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Miroslavst, anonym, anonym, iceT před 5030 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Párkrát se mi stalo, že jsem měla tolik práce, že jsem se nestihla ne jen najíst, ale dokonce i vyspat. K sebepoznání to vážně nepřispělo, spíš jsem měla problém poznat sama sebe. Dodnes mám díky tomu problémy,,takže nedoporučuji,,,
0 Nominace Nahlásit |
Ano zkusila né proto že bych neměla co jíst 🙂 ale proto protože toho mám hodně na starosti a když si vyběhávám svoje pak se věnuji dětem je večer a večer už nemám chut moc jíst.Ale na druhý den ráno jsem se už najíst musela
4Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, annas, Miroslavst, BEAES
před 5030 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Vřele doporučuji. S pročištěním těla se pročistí i psychyka. Než jsem si však zvykl to relativně pravidelně praktikovat, měl jsem problémy to vydržet. Důvodem však nebyl hlad jako takový, ale spíše navyklý denní rytmus, kdy je jídlo bezesporu jakýmsi rituálem. Cesta k sebepoznání však může být v podstatě cokoliv…
0 Nominace Nahlásit |
ano nejedla jsem dvacetčtyři hodin,nutno dodat že né dobrovolně,přínos to nebyl právě naopak byla jsem zesláblá,unavená,podrážděná,člověk vydrží bez jídla tři-čtyři dny,bez vody den dva,zdravé to není,někde jsem četla že u psů a koček se doporučuje nechat je jeden den bez jídla,prý je to pročistí,ale u lidí to nefunguje
0 Nominace Nahlásit |
Dost casto hladu odolavam,ani nevim proc,ale anorexii nemam.A kdyz uz jim ,tak porci jako pro kone.A ma vaha se drzi stale stejna-57kg.Jinak musim potvrdit,ze hladova jsem bystrejsi a vice toho udelam.
0 Nominace Nahlásit |
Celý den nejíst neznamená hladovku.
Drží se půst, třeba ne úplněk nebo při novoluní.
Půstů je více druhů.
A…pro tělo to je přínosné.
Pokud to chceš zkusit, tak si nejdříve něco zjisti a drž půst tak, tak ti
nejvíc vyhovuje.
Já to dělala pouze s nápoji, event. vývarem.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES
před 5030 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Občas jsem držela 3denní cílené hladovky na pročičtění a zhubnutí.Ale musíte tělu zajistit živiny,abyste nebyli unavení a mohli fungovat.Takže kvalitní vitamíny a minerály v podobě přír.doplňků stravy + 1.den vodu a neslazené ovocné čaje,2.den ovocné šťávy a 3.den zeleninové-pila jsem BIO koupené v obchodě ředěné,jedině tak se to dá přežít – hodně pít,pít,pít.
0 Nominace Nahlásit |
Stane sa, občas keď riešim nejaký problém, plne sa sústredím a na
detaily – jedlo – zabúdam.
Pri jednom takom riešení som poznala pravdu, že človek dokáže vydržať
niekoľko dní bez jedla i spánku, ak na to nemyslí.
Doplňuji:
Prirodzene, nehovorím o hlade a únave potom…
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |