osobně ho nepeču, ale zde jich máš jak do pekárny tak do prouby hodně receptů
http://www.pekarny.unas.cz/recepty_trouba.pdf
a zde máš ten z prostřeno- všem moc chutnal je s příchutí oregana
http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-chleb-s-bylinkovym-maslem-0
0 Nominace Nahlásit |
My pečeme doma v troubě- jak těsto na pizzu akorát přidáš ještě slaninu,cibulku(orestované) a poté dáš do nějaké formičky a pečem dokud není krusta do zlatova a těsto se již nepřilepí na špejli.....je to výborný recept ! ;P
0
před 4824 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |