Celé. Ale tady, z nejmenovaného řetězce, je to hnus. Je nacucané chemií a věřím tomu, že neznalí konzumenti jsou přesvědčeni če ta palčivá chemická chuť do kum quatu patří!
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 274 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už je nekupuji, kvalita šla značně šla dolů......Ještě před
10 lety,
se mi podařilo koupit chutné plody i v ČR.
Výjimečně koupím v Německu.
Aromatické plody se jí celé, neloupou se..
Někdo peče rozčtvrcené plody s masem, tam, kde se používají
pomeranče
(kachna aj.).
Kumquat mi chutnal čerstvý v Řecku, Poprvé jsem jedla v roce 2004 na
Korfu.
Velmi chutný byl/je, v tekuté podobě 😉
Možná by šel, po rozkrájení zasypání cukrem (den odležet) a zalít
40 – 42% vodkou, jako
Amarylky, když se dělá domácí griotka 😉
Upravil/a: da ny
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 274 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jéé, to je takovej ten divnej pomeranč. Znám. Kupuju si ho tak 1×-2× do měsíce.
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 274 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Citrus japonica, znám, ale jenom jsem z toho vařil, čerstvé jsem to neměl potřebu jíst.
Má se to ale jíst i se slupkou. A česky je to kukvat oválný.
Upravil/a: Filip84
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 274 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neznám. Nikdy jsem o něm neslyšel. Z toho plyne, že jsem ho nikdy nejedl.
0
před 274 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja si ho nakrajim na platky a jim jen tak, nebo v bilem jogurtu. Dobra
kombinace je s rukolou a rajcaty. Az budu pect kure, pridam ho tam. Ale otazka
je, jestli ho sezenu. Ted jsem ho koupila po dlouhe dobe.
Kazdopadne je to dobra zasobarna vitaminu, ktere v tomhle rocnim obdobi
potrebujeme.
cappuccino
Tyhle „vitamíny“, ani ne.
ČERSTVÉ OVOCE, ZBAŠTĚNÉ DO TÝDNE, PO SKLIZNI SNAD.
To má i pro zdraví prospěšné látky (snižuje/udržje hladinu cukru
v krvi. Vitamínů moc nemá. Máme kvalitnější zdroje vitamínu C (kysané
zelí, to i koenzmy Q).
Áčko a beta-caroten, snadno zíkjáme z tepelně upravené mrkve, osmažené
na oleji, zdravém tuku. Syrová nám nic moc nedá.
Pro nás je to věc zbytná.
Trochu vlákniny.
Je to jako s jablky. V těch je céčko , tak do Vánoc, pak jen
vláknina.
Pokud, třeba nastrouhaná nezhnědnou, nemají, ani železo.
Ovoce a zeleninu,
po tom, co jsem byla po CA žaludku poučena, nikdy nemíchám dohromady.
Zeleninu, už ani s cukrem. Velmi výjimečně českou JEDOVATOU klasiku
(rajčatový salát se sladkokyselou zálivkou, okurkový, hlávkový, nebo
mrkvový).
Už lehkých dyspeptických obtížích, je taková kombinace nevhodná.
Jogurt nesmím, nahrazuji zakysanou smetanou. 😉
Jak jako, seženu… V Kauflandu je immervére a ten je VŠUDE, tak kde je problém, jako!? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Jak jako, seženu… V Kauflandu je immervére a ten je VŠUDE, tak kde je problém, jako!? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Jak jako, seženu… V Kauflandu je immervére a ten je VŠUDE, tak kde je problém, jako!? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Jak jako, seženu… V Kauflandu je immervére a ten je VŠUDE, tak kde je problém, jako!? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |