Tu můžete mít, třeba i po mrkvi ;D
„Většina veřejnosti zaznamenala zprávu IARC FAO/WHO o „definitivní“
klasifikaci masných výrobků…“ „…Přestože není k dispozici
monografie s detaily hodnocení (nebo snad i proto), vyjádřilo se
k tématu…“.
http://www.szu.cz/tema/bezpecnost-potravin/masne-vyrobky-cervene-maso-a-rakovina
http://www.szu.cz/uploads/CZVP/Masne_vyrobky_cervene_maso_a_rakovina.pdf
Je třeba si uvědomit, co vlastně je priárně „rakovina“ (zánět,
nepoznaný, neléčený ⇒ zvrtne se…).
Jednou z hlavních příčin je původ psychosomatický.
A jak píše Smack: "Všeho moc škodí, takže s mírou všeho.“
Je dobré si uvědomit, že je mnoho závažnějších, neléčitelných
chorob než Vámi
zmíněný „strašák.“.
Takže dostatek paliva pro mozek, aby tělodobře fungovalo a bylo zdravé
(vitamíny, minerály, Zn(!) a hlídat=snižovat hladinu HCY, dobrá
životospráva, bez zbytečného stresu a „starostí“, které si člověk
valí životem a způsobuje sám).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |