Avatar uživatele
FlAsh_7

Způsobuje červené maso doopravdy rakovinu?

Zajímavá 0 před 1556 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Tu můžete mít, třeba i po mrkvi ;D
„Většina veřejnosti zaznamenala zprávu IARC FAO/WHO o „definitivní“ klasifikaci masných výrobků…“ „…Přestože není k dispozici monografie s detaily hodnocení (nebo snad i proto), vyjádřilo se k tématu…“.
http://www.szu­.cz/tema/bezpec­nost-potravin/masne-vyrobky-cervene-maso-a-rakovina
http://www.szu­.cz/uploads/CZVP/Mas­ne_vyrobky_cer­vene_maso_a_ra­kovina.pdf

Je třeba si uvědomit, co vlastně je priárně „rakovina“ (zánět, nepoznaný, neléčený ⇒ zvrtne se…).
Jednou z hlavních příčin je původ psychosomatický.
A jak píše Smack: "Všeho moc škodí, takže s mírou všeho.“

Je dobré si uvědomit, že je mnoho závažnějších, neléčitelných chorob než Vámi
zmíněný „strašák.“.
Takže dostatek paliva pro mozek, aby tělodobře fungovalo a bylo zdravé (vitamíny, minerály, Zn(!) a hlídat=snižovat hladinu HCY, dobrá životospráva, bez zbytečného stresu a „starostí“, které si člověk valí životem a způsobuje sám).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Smack

Všeho moc škodí, takže s mírou všeho.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek