Musíte se jim věnovat. Pokud je prostě příliš (rychle) zahřejete, prasknou.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Na téma Ohřívání uzenin radí internet toto:
Ohřívání uzenin
Jak poznáme, zda už je ohřívaná uzenina dostatečně prohřátá ? Když
ode dna nádoby vyplave k povrchu. Uzeninu bychom měli vkládat do teplé vody
(nemá vřít). Šťavnatější a chutnější jsou však uzeniny ohřívané
v páře.
Takže já už vím, k čemu je dobrý pařáček ☺
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
tenké párky stačí dát do kastrůlku, zalít horkou vodou, zakrýt pokličkou a za pět minut jsou ohřáté.
4Kdo udělil odpovědi palec? www, Pájo, briketka10, badisko
před 4278 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bedy běda!
citujem: „Jenže E621 je neurotoxický a potlačuje hormony ovlivňující
spalování tuků.“
tak to je pekný blud.
E 621 je … L-glutamát sodný monohydrát, je kryštalická forma sodnej soli
kyseliny L-glutamovej, jednej z prirodzených aminokyselín obsiahnutých
v živých organizmoch. Je to bezfarebný kryštalický prášok bez vône a
miernej mäsovej chuti.
V žiadnom prípade nie toxický a už vôbec nie neurotoxický.
Len tak mimochodom:
dnes už v obchode kúpite bez éčok tak živú pažítku (pokiaľ nie je
genetiky modifikovaná).
O párkoch ako takých sa radšej ani nevyjadrujem, to nie je údenina (ak
predpokladáme, že údenina je údený mäsový výrobok, takže ockov návod
z netu síce môže byť pravdivý, ale iba pre údeniny, a nie pre u nás
dostupné párky).
4Kdo udělil odpovědi palec? GTA Andreas, Pájo, Mc Merkurion, zjentek
před 4278 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Naříznout, nebo správně odhadnout teplotu a dobu varu…
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 4278 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když prasknou v MT tak mi to vůbec nevadí, protože neležejí ve vodě. Prostě je sním prasklé, ale s nezměněnou chutí.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4278 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší rada jak dosáhnout, aby párky nepraskaly, je nekupovat je. Věř mi, ušetříš si zdraví…
0 Nominace Nahlásit |
Párky je dobré nabíchat nebo naříznout – třeba vidličkou nebo nožem. Ale základem je si je hlídat. A je jedno, jestli to ohříváte v mikrovlnce ve vodě či páře.
Ono jsou párky a párky.
Ono takové ty ze super/hypermarketu často jsou napchaté sojou či hrachovou
kaší a aby to hezky vonělo a chutnalo, tak se tam dá E621 (glutamát sodný)
a aby to mělo hezkou barvičku E120 (karmín).
Jenže E621 je neurotoxický a potlačuje hormony ovlivňující spalování
tuků.
A E120 to je získané z broučků Dactyloptius Coccus a má rakovinotvorné
účinky a dokonce může stát i za dětskou hyperaktivitou.
Ale párky od pořádného řezníka by snad tohle obsahovat neměly. Ikdyž já párky už safra dlouho neměl…
Zdroj: http://www.emulgatory.cz
0 Nominace Nahlásit |
..a nebo je žrát syrové .) ..ale jinak se nejvíce shoduju s odpomass, je to krutá pravda.
0 Nominace Nahlásit |
Ohřívat ve vodě teplé do 80°C jinak je pára která vznikne pod střívkem potrhá.
0 Nominace Nahlásit |
Párek z masa neprasklá hned po zahřátí tak jako párek z masokostní moučky.
0
před 4278 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vaření párků zajímalo již předchozí uživatele.
http://www.odpovedi.cz/search?q=oh%C5%99%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD%20p%C3%A1rk%C5%AF
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |