To je vážně vážně myšleno?
Párky se „nevaří“- ony se ohřívají.
Není CO vařit-už jsou.
0 Nominace Nahlásit |
až začne voda vařit, tak nechat vařit ještě asi 2 min.Martina
1Kdo udělil odpovědi palec? GangstaHelper
před 5430 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
záleží na druhu..klobásu vařit můžeš i deset minut,ale jemné (tenké) párky se nevaří jen ohřívají a to jen velmi mírně,aby nepraskly.Dá se říct,že párky,klobásy a točené salámy které se dají opékat na ohni,budeme krátce vařit(max. těch 10 min.),ostatní nevaříme nebo jen velmi krátce(do 1 min.)a to na nejslabším stupni.
0 Nominace Nahlásit |
Až začne voda vřít, kde už jsou párky,asi5–6 minut.Pozor,aby vám nepraskly!
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 5430 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |