1.přidávám ho při přípravě bramborových knedlíků a hotové šišky
těsta před vařením v něm obaluji
2.obaluji v něm maso nakrájené na nudličky, před přípravou číny /před
opečením /
3. mám pár receptů na moučník a bábovku, kde se používá místo
mouky
moučníky jsou chutné jemné , pro ty co mouku nemohou je to dobrá
náhražka.
5Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, johana 56, Sůwa, Illines, anonym
před 4410 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že zaměnit mouku za Solamyl není možné. Jedná se o bramborový škrob, který se sice používá k podobným účelům jako mouka, ale výsledek je dost odlišný. Na př. k zahuštění omáček je vhodný do „Číny“, ale do našich omáček ne a místo mouky k pečení moučníků lze použít, ale zas je výsledek trochu jiný než z mouky. Solamyl přidávám i do bramborového těsta, nebo do tvarohové náplně buchet.
4Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, johana 56, Illines, anonym
před 4410 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Solamyl je škrob, Dá se z něj uvařit škrob na škrobení prádla, udělat pudink. Pro lepší chuť a barvu se do mléka přidal žloudek..To nám dělávala maminka když nebyly pudinkové prášky k sehnání. Na Německou specialitu zvanou klouzáky se v něm obalují bramborové knedlíky nebo šišky Obalují se v něm masové nudličky před opečením.Nebo kuličky z mletého masa.Zahuštění omáček a polévek.Přidává se do těsta na sušenky.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |