Mno, podobně…
Nejsou tak suchá a ´bez chuti´ – krůta má mnohem lepší a
kvalitnější maso, než kuře.
A pokud máš ráda kuřecí stehna, zkus si udělat ta krůtí – to je
teprve rozdíl (jen je musíš péct tak dvě hodiny na cca 90°C, teprve pak
přidat na nějakých 120°C na půl hodinky a na závěr ogrilovat, krůta má
část šlach osifikovaných, tak aby se ti stehno pak dobře
´vykosťovalo´).
😉
0 Nominace Nahlásit |
Ano, z krůty jde sice strach, ale maso z ní je v poho. :) Krůtí prsa mi připadají jako něco mezi vepřovým a kuřecím.
Zdroj: http://www.krutimaso.cz/proc-kruti-maso/o-krutim-mase.html
0 Nominace Nahlásit |
A děsí Vás právem. Je to nejhorší maso,
které jsem jedla, přesněji tedy ochutnala,
dojedla jsem jenom brambory …
Krůtí maso se kuřeti se neblíží ani omylem,
je hrozně suché a slušně řečeno nedobré.
0 Nominace Nahlásit |
Krůtí mám radši než kuřecí…ale děti chtějí pořád kuře…ale těch hormonů…tak kupuju bio, a je to rozhodně poznat, takže za mě jedině kvalitní bio maso. Odebírám bedýnky a maso v Bioslunecnici v Brně
0
před 3714 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |