Dobrý den,
máme dobrý recept na rizoto s červenou řepou. Má se do něho přidat sýr
ricotta, ale bohužel ho nemáme a u nás ve vsi
není k dostání. Máme k dispozici jen vaničkový tvaroh. Je možné
nějakou úpravou tohoto tvarohu vyrobit něco podobného
ricottě? Děkuji, Pavel
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56 před 2885 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ale ani ricotta ani tvaroh moc chutí nemají, jsou si podobné. Snad jen to, že v krku ricotta „klouže“, tvaroh „drhne“.
Napadá mně – dát pomazánkové máslo, nebo tvaroh zjemnit smetanou. Lučinu asi také doma nemáte nebo se dá také použít sýr cottage.
Upravil/a: annas
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?paul1 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |