Já asi Eidam nebo Gouda nejlépe uzený.
Ementál bych také zkusil, ten je výraznější.
Jinak Čedar je také výborný (má červenou barvu), kupuju si ho v místním obchodě se sýry (díky za připomenutí).
Upravil/a: Brblal
0 Nominace Nahlásit |
Přidala bych 30% sýr Eidam, výraznější jsou sýry Gouda, nebo Gran Moravia.
Jde péct z jakéhokoliv sýra, pekla jsem i s nivou či hermelíne., pokud máte tyto sýry rádi.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se ti nehodí jakýkoliv uzený, jednoznačně parmazán.
0
před 2179 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |