Avatar uživatele
nyjono

Jaký sýr použít do receptu?

V receptu na slaninovo-sýrové sušenky se píše 250 g strouhaného sýra výraznější c huti.
Který sýr byste mi doporučili?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2179 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Brblal

Já asi Eidam nebo Gouda nejlépe uzený.
Ementál bych také zkusil, ten je výraznější.

Jinak Čedar je také výborný (má červenou barvu), kupuju si ho v místním obchodě se sýry (díky za připomenutí).

Upravil/a: Brblal

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Přidala bych 30% sýr Eidam, výraznější jsou sýry Gouda, nebo Gran Moravia.

Jde péct z jakéhokoliv sýra, pekla jsem i s nivou či hermelíne., pokud máte tyto sýry rádi.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Klaproth

Nejsýrovější chuť má podle mě Čedar.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Arne1

Parmezán

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Pokud se ti nehodí jakýkoliv uzený, jednoznačně parmazán.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek